Narusandaalit 5 Teräväkärkiset Nastoilla Hihna Kengät Caitlin Kantapää Pannulla Mekko Naisten Meitä Slingback Pentu Mokka Kultatappinysty Nastoitettu 15 Pumput Vaaleanpunainen fqEfI7

Säätila ja sen vaihtelut uhkaavat harvoin asukkaiden turvallisuutta. Sään ääri-ilmiöiden kuten rankkasateiden ja myrskyjen ennustetaan kuitenkin lisääntyvän ilmastomuutoksen myötä ja samalla kasvavat niiden aiheuttamat tuhot. Jokaisen on hyvä tietää miten varautua esimerkiksi päivien pituisiin sähkökatkoihin tai tulviin.

Varaa kotiisi vähintään seuraavat tavarat pidempien sähkökatkojen varalle

• Taskulamppu ja paristoja sekä kynttilöitä ja tulitikkuja.
• Paristo- tai akkukäyttöinen radio, josta voit kuunnella tiedotteita.
Pumput Loafers Kääritty Btrada Suljettu Puolivälissä Käsintehtyjä Claret Paksu Naisten Estävät Teräväkärkiset Kantapää Juhlakengät Kengät arHHxY8w • Juomavettä ja ruokaa sekä muita välttämättömyystarvikkeita kuten lääkkeitä ja hygieniatarvikkeita.
• Käteistä rahaa. Sähkökatkon aikana pankkiautomaatit eivät toimi ja kortilla maksu ei onnistu.
• Varaa vettä myös vessakäyntejä varten. Sähkökatkon aikana vessan voi vetää vain kerran. Sähkökatkojen aikana vesijohtovettä ei välttämättä saa.

Tulvat

Tulvat on arvioitu suurimmaksi asukkaiden hyvinvointia ja rakennettua ympäristöä uhkaavaksi luonnon katastrofiksi Helsingin seudulla.

Tulva voi syntyä meriveden noustessa, jokien tulviessa tai äkillisissä rankkasateissa. Rankkasateiden ja ukkosmyrskyjen synnyttämät tulvat voivat saada aikaan nopeasti suuriakin vahinkoja.

Lue lisää: tulviin varautumisesta

Myrskyt

Myrskyjen aiheuttamia yleisimpiä vahinkoja ovat puiden kaatumiset ja kattopeltien irtoamiset sekä vesivahingot rankkasateen tai putkirikon takia. Pelastuslaitos auttaa myrskytuhojen korjaamisessa.

Hihna 15 5 Pentu Pumput Nastoilla Vaaleanpunainen Caitlin Mekko Pannulla Mokka Kengät Naisten Teräväkärkiset Meitä Kultatappinysty Nastoitettu Kantapää Slingback Narusandaalit
Myrskyn uhatessa kuuntele säätiedotuksia ja noudata viranomaisten antamia ohjeita. Jos olet ulkona, suojaudu kaatuvilta puilta. Pysy ainakin 20 metrin etäisyydellä vaurioituneista sähköjohtimista.

Siirry mahdollisuuksien mukaan sisätiloihin, sulje ovet ja ikkunat ja siirry pois ikkunoiden läheisyydestä. Irrota sähkölaitteet pistokkeista. Vältä hissien käyttöä, sillä sähkökatkot voivat yllättää.

Lue lisää: toimintaohjeita myrskyltä suojautumiseen

 

 JAA
Narusandaalit Slingback Nastoitettu Mekko 15 Teräväkärkiset Kengät Nastoilla Pentu Pannulla Hihna 5 Naisten Meitä Caitlin Pumput Vaaleanpunainen Kantapää Kultatappinysty Mokka
18.09.2017 16:36