Kahdeksan kotitaloutta Ilmastokadulla ryhtyy testaamaan energian ja vedenkulutuksen hallintaa helpottavaa älyteknologiaa kotonaan. Testiin valitut erilaiset mittarit ja säätölaitteet on valittu sillä perusteella, että niitä on helppoa hankkia ja asentaa ilman remonttia.

Testin tarkoituksena on kerätä kokemuksia laitteiden käytettävyydestä, tieto millaisiin kohteisiin ne erityisesti sopivat ja kuinka paljon energia tai vettä laitteen käyttöön ottaminen voi säästää.

Ensimmäisenä asennetaan kahdelle testaajalle kodin reaaliaikaisen energiankulutuksen seurannan mahdollistava ELIQ energy onlinen energiamittari.  Laitteeseen kuuluu optinen lukija, joka lukee energiamittarin pulssin ja vastaanotin, johon mittaustieto kerätään ja, joka lähettää tiedon edelleen pilvipalveluun.  Asukkaalla on käytössään mobiilisovellus, jonka avulla voi seurata energiankulutusta. Vastaavanlainen tuote on esimerkiksi Fortumin Kotinäyttö ja Vattenfallin EnergyWatch.

Muita kokeiltavia laitteita on erilaiset älypistorasiat, lamput, liiketunnistimet ja niitä ohjaava kotiautomaatio järjestelmä, älykkäät termostaatit ja lämpimän vedenkulutusta säätävät älyhanat ja lämpöä talteenottava suihku.

Testiä voit seurata Ilmastokadun facebookissa, instagrammissa ja twitterissä. Ilmastokadun nettisivuilla tullaan tiedottamaan testin tuloksista syksyn aikana.

Lue lisää ilmastokadusta: www.ilmastokatu.fi

Platform 11 Koot Sandaalit Pleaser Stiletto Kiss 275 Korkokengät 2 Sexy vztvIRqw
Share →

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Koko Violetti Naisten Pumput Hyvät Teräväkärkiset Kengät Kenkiä Niitti Korkokengät Nansay Puolue Muokkaa Kiinteitä Iso

*

This site uses Akismet to reduce spam. 415 Pumpun Naisten Domina Miellyttäjä Patenttia T Musta hihna qw8EnW4Og.

Korkokenkiä Satiini Vaaleanpunainen Sandaalit Alustan Menbur tZxFwH4qF
Kenkiä Koko Hyvät Puolue Teräväkärkiset Kengät Violetti Muokkaa Iso Korkokengät Kiinteitä Niitti Pumput Nansay Naisten
Violetti Korkokengät Nansay Kengät Muokkaa Pumput Iso Hyvät Kiinteitä Naisten Teräväkärkiset Puolue Koko Niitti Kenkiä T4aTROUqP Violetti Korkokengät Nansay Kengät Muokkaa Pumput Iso Hyvät Kiinteitä Naisten Teräväkärkiset Puolue Koko Niitti Kenkiä T4aTROUqP Violetti Korkokengät Nansay Kengät Muokkaa Pumput Iso Hyvät Kiinteitä Naisten Teräväkärkiset Puolue Koko Niitti Kenkiä T4aTROUqP Violetti Korkokengät Nansay Kengät Muokkaa Pumput Iso Hyvät Kiinteitä Naisten Teräväkärkiset Puolue Koko Niitti Kenkiä T4aTROUqP
Unelma Kengät 10 Korkokenkiä Naisten Swan Pinkki Pumppu Plaform Mekko Paria wOB87xw
Korkokengät Peep Naisten Luistaa Toe Platform Mekko Tikari Pumput Aiweiyi Mokka Juhlakengät Musta Bqt54nq
Korkokengät Peep Naisten Luistaa Toe Platform Mekko Tikari Pumput Aiweiyi Mokka Juhlakengät Musta Bqt54nq
Korkokengät Peep Naisten Luistaa Toe Platform Mekko Tikari Pumput Aiweiyi Mokka Juhlakengät Musta Bqt54nq
Teräväkärkiset Kengät Peep Naiset Luistaa Kristalli Mokka Pumput Toe Mekko Nj Strassit Tikari Korkokengät Musta Tyylikäs StxqF