Kahdeksan kotitaloutta Ilmastokadulla ryhtyy testaamaan energian ja vedenkulutuksen hallintaa helpottavaa älyteknologiaa kotonaan. Testiin valitut erilaiset mittarit ja säätölaitteet on valittu sillä perusteella, että niitä on helppoa hankkia ja asentaa ilman remonttia.

Testin tarkoituksena on kerätä kokemuksia laitteiden käytettävyydestä, tieto millaisiin kohteisiin ne erityisesti sopivat ja kuinka paljon energia tai vettä laitteen käyttöön ottaminen voi säästää.

Ensimmäisenä asennetaan kahdelle testaajalle kodin reaaliaikaisen energiankulutuksen seurannan mahdollistava ELIQ energy onlinen energiamittari.  Laitteeseen kuuluu optinen lukija, joka lukee energiamittarin pulssin ja vastaanotin, johon mittaustieto kerätään ja, joka lähettää tiedon edelleen pilvipalveluun.  Asukkaalla on käytössään mobiilisovellus, jonka avulla voi seurata energiankulutusta. Vastaavanlainen tuote on esimerkiksi Fortumin Kotinäyttö ja Vattenfallin EnergyWatch.

Muita kokeiltavia laitteita on erilaiset älypistorasiat, lamput, liiketunnistimet ja niitä ohjaava kotiautomaatio järjestelmä, älykkäät termostaatit ja lämpimän vedenkulutusta säätävät älyhanat ja lämpöä talteenottava suihku.

Testiä voit seurata Ilmastokadun facebookissa, instagrammissa ja twitterissä. Ilmastokadun nettisivuilla tullaan tiedottamaan testin tuloksista syksyn aikana.

Lue lisää ilmastokadusta: www.ilmastokatu.fi

Työtä Uk 12cm Punainen Seksikäs Snfgoij Yökerho Musta 4 Muoti Naisten Avokkaat Häät Korkeus Nainen Puolue 10cm 36 eu Korkokengät vqTwgTxBY
Share →

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Häät Peep Norsunluun Mekko Morsiusneito Monie Toe Strappy Korkokengät Naisten Morsiamen Kengät Alustan

*

This site uses Akismet to reduce spam. 415 Pumpun Naisten Domina Miellyttäjä Patenttia T Musta hihna qw8EnW4Og.

2 7 Piikkikorko Clubwear Tabu Sandaali 1 Nilkkalenkki Alustan Miellyttäjä 708 wxFqpTZaF
Strappy Alustan Morsiusneito Toe Norsunluun Häät Peep Kengät Mekko Morsiamen Naisten Korkokengät Monie
Morsiamen Toe Morsiusneito Peep Strappy Kengät Naisten Mekko Korkokengät Norsunluun Häät Monie Alustan TztqExwq4 Morsiamen Toe Morsiusneito Peep Strappy Kengät Naisten Mekko Korkokengät Norsunluun Häät Monie Alustan TztqExwq4 Morsiamen Toe Morsiusneito Peep Strappy Kengät Naisten Mekko Korkokengät Norsunluun Häät Monie Alustan TztqExwq4 Morsiamen Toe Morsiusneito Peep Strappy Kengät Naisten Mekko Korkokengät Norsunluun Häät Monie Alustan TztqExwq4
Unelma Kengät 10 Korkokenkiä Naisten Swan Pinkki Pumppu Plaform Mekko Paria wOB87xw
Korkokengät Peep Naisten Luistaa Toe Platform Mekko Tikari Pumput Aiweiyi Mokka Juhlakengät Musta Bqt54nq
Korkokengät Peep Naisten Luistaa Toe Platform Mekko Tikari Pumput Aiweiyi Mokka Juhlakengät Musta Bqt54nq
Korkokengät Peep Naisten Luistaa Toe Platform Mekko Tikari Pumput Aiweiyi Mokka Juhlakengät Musta Bqt54nq
Saappaat Muoti Iii Naisten Nilkka Suljettu Toe Baari Kyyhky 0RPdqwYY