Kahdeksan kotitaloutta Ilmastokadulla ryhtyy testaamaan energian ja vedenkulutuksen hallintaa helpottavaa älyteknologiaa kotonaan. Testiin valitut erilaiset mittarit ja säätölaitteet on valittu sillä perusteella, että niitä on helppoa hankkia ja asentaa ilman remonttia.

Testin tarkoituksena on kerätä kokemuksia laitteiden käytettävyydestä, tieto millaisiin kohteisiin ne erityisesti sopivat ja kuinka paljon energia tai vettä laitteen käyttöön ottaminen voi säästää.

Ensimmäisenä asennetaan kahdelle testaajalle kodin reaaliaikaisen energiankulutuksen seurannan mahdollistava ELIQ energy onlinen energiamittari.  Laitteeseen kuuluu optinen lukija, joka lukee energiamittarin pulssin ja vastaanotin, johon mittaustieto kerätään ja, joka lähettää tiedon edelleen pilvipalveluun.  Asukkaalla on käytössään mobiilisovellus, jonka avulla voi seurata energiankulutusta. Vastaavanlainen tuote on esimerkiksi Fortumin Kotinäyttö ja Vattenfallin EnergyWatch.

Muita kokeiltavia laitteita on erilaiset älypistorasiat, lamput, liiketunnistimet ja niitä ohjaava kotiautomaatio järjestelmä, älykkäät termostaatit ja lämpimän vedenkulutusta säätävät älyhanat ja lämpöä talteenottava suihku.

Testiä voit seurata Ilmastokadun facebookissa, instagrammissa ja twitterissä. Ilmastokadun nettisivuilla tullaan tiedottamaan testin tuloksista syksyn aikana.

Lue lisää ilmastokadusta: www.ilmastokatu.fi

Teräväkärkiset 12cm Korkokengät Naisten Pumput Musta Toimisto Luistaa Kengät Punaisesta Eldof Korkokenkiä Classic 8naBwq477
Share →

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kantiohihnakengät Peep Naisten Korkokengät Sandaalit Kengät Merumote Toe

*

This site uses Akismet to reduce spam. 415 Pumpun Naisten Domina Miellyttäjä Patenttia T Musta hihna qw8EnW4Og.

Pull Korkokenkiä Pumput Suljettu on kengät Kiiltonahka Solid Naisten toe Weipoot Punainen HWwYSEq8
Peep Toe Kantiohihnakengät Kengät Korkokengät Sandaalit Merumote Naisten
Kantiohihnakengät Sandaalit Kengät Peep Merumote Toe Naisten Korkokengät 8y51awnUq Kantiohihnakengät Sandaalit Kengät Peep Merumote Toe Naisten Korkokengät 8y51awnUq Kantiohihnakengät Sandaalit Kengät Peep Merumote Toe Naisten Korkokengät 8y51awnUq Kantiohihnakengät Sandaalit Kengät Peep Merumote Toe Naisten Korkokengät 8y51awnUq
Unelma Kengät 10 Korkokenkiä Naisten Swan Pinkki Pumppu Plaform Mekko Paria wOB87xw
Korkokengät Peep Naisten Luistaa Toe Platform Mekko Tikari Pumput Aiweiyi Mokka Juhlakengät Musta Bqt54nq
Korkokengät Peep Naisten Luistaa Toe Platform Mekko Tikari Pumput Aiweiyi Mokka Juhlakengät Musta Bqt54nq
Korkokengät Peep Naisten Luistaa Toe Platform Mekko Tikari Pumput Aiweiyi Mokka Juhlakengät Musta Bqt54nq
Vocosi Pumput Teräväkärkiset Morsiamen patentti Suljettu Naisten Kengät Korkokengät Hääjuhlissa Naisille Nousi rqR8wrp