Clarks Clarks Naisten Lexi Naisten Nude Kehäkukka FUW4qd4w Clarks Clarks Naisten Lexi Naisten Nude Kehäkukka FUW4qd4w Clarks Clarks Naisten Lexi Naisten Nude Kehäkukka FUW4qd4w
Teollisuus on ajan tasalla

Clarks Clarks Naisten Lexi Naisten Nude Kehäkukka FUW4qd4w

Clarks Naisten Nude Kehäkukka Naisten Clarks Lexi

Ohjaus Hall 5, 5108 jalusta

Creaform on tänään Optinen CMM skannerit 3D "MetraSCAN-R"Esitetty, asennettu robotteja ja automaattisia tarkastuksia ja niitä käytetään pois tuotantolinjalta. Koska integroitu" TRU tarkkuus "teknologia ja laajennettavissa mittaus määrän voi tarkistaa monenlaisia ​​osia suoraan tuotantoon skanneri., Skannaus nopeus assemblability on robotti ja anna tarkastukset suoraan tuotantolinjalta.

Kun MetraSCAN-R-sarja, yhtiö laajensi ratkaisuja tarkastusta sovelluksia teollisuuden ja tehdasteollisuudessa. Skannerit on tarjolla kaksi versiota 70-R ja R 210. Niitä käytetään automaattista ja robotti tarkastuksia on-line testit sarjatuotannossa jopa useita satoja parts per päivä, on-line tarkastus komponenttien 0,5 ja 3 m kokoa, osa-to-CAD, testien ja toimittajan laatu, vaatimustenmukaisuuden arviointia 3D malleja tai valmistuksen työkaluja ja vaatimustenmukaisuuden arviointia valmistettujen osien vastaan ​​alkuperäiset.


Toinen panos valmistajan Kontakt

Korkokengät Vihreä Vedenpitävä Kengät Rainbow Muoti Neulominen Sandaalit Kesän HAqwzvxd