Brinley Paksu Naisten Korkokengät Gibson Glitter Keinonahka Yhteistyö Kaksinkertainen Hihna r8rxTaqSwW Brinley Paksu Naisten Korkokengät Gibson Glitter Keinonahka Yhteistyö Kaksinkertainen Hihna r8rxTaqSwW Brinley Paksu Naisten Korkokengät Gibson Glitter Keinonahka Yhteistyö Kaksinkertainen Hihna r8rxTaqSwW Brinley Paksu Naisten Korkokengät Gibson Glitter Keinonahka Yhteistyö Kaksinkertainen Hihna r8rxTaqSwW
Teollisuus on ajan tasalla

Brinley Paksu Naisten Korkokengät Gibson Glitter Keinonahka Yhteistyö Kaksinkertainen Hihna r8rxTaqSwW

Hihna Yhteistyö Brinley Kaksinkertainen Glitter Gibson Naisten Paksu Keinonahka Korkokengät

Ohjaus Hall 5, 5108 jalusta

Creaform on tänään Optinen CMM skannerit 3D "MetraSCAN-R"Esitetty, asennettu robotteja ja automaattisia tarkastuksia ja niitä käytetään pois tuotantolinjalta. Koska integroitu" TRU tarkkuus "teknologia ja laajennettavissa mittaus määrän voi tarkistaa monenlaisia ​​osia suoraan tuotantoon skanneri., Skannaus nopeus assemblability on robotti ja anna tarkastukset suoraan tuotantolinjalta.

Kun MetraSCAN-R-sarja, yhtiö laajensi ratkaisuja tarkastusta sovelluksia teollisuuden ja tehdasteollisuudessa. Skannerit on tarjolla kaksi versiota 70-R ja R 210. Niitä käytetään automaattista ja robotti tarkastuksia on-line testit sarjatuotannossa jopa useita satoja parts per päivä, on-line tarkastus komponenttien 0,5 ja 3 m kokoa, osa-to-CAD, testien ja toimittajan laatu, vaatimustenmukaisuuden arviointia 3D malleja tai valmistuksen työkaluja ja vaatimustenmukaisuuden arviointia valmistettujen osien vastaan ​​alkuperäiset.


Toinen panos valmistajan Kontakt

Patentti Muoti Alusta Stiletto Pumppu Beige Metalli Kengät Naisten Korkokenkiä Camssoo Teräväkärkiset wEAqY5OAZ