Matto Tulipunainen Naisten Pieni Musta 3d Jalkaa Musta 3x5 Matto Kylpy Punainen Kengät Ja Muoti Ovi Digitaalinen Color05 Hyvät Beige Malli Korkokenkiä Tulostus Tikari Kengät nSYwUYxXq5

Säätila ja sen vaihtelut uhkaavat harvoin asukkaiden turvallisuutta. Sään ääri-ilmiöiden kuten rankkasateiden ja myrskyjen ennustetaan kuitenkin lisääntyvän ilmastomuutoksen myötä ja samalla kasvavat niiden aiheuttamat tuhot. Jokaisen on hyvä tietää miten varautua esimerkiksi päivien pituisiin sähkökatkoihin tai tulviin.

Varaa kotiisi vähintään seuraavat tavarat pidempien sähkökatkojen varalle

• Taskulamppu ja paristoja sekä kynttilöitä ja tulitikkuja.
• Paristo- tai akkukäyttöinen radio, josta voit kuunnella tiedotteita.
Pumput Keula Juhla Koristeluun Naiset Tuomioistuin Tikari Mokka Yökerho Korkokengät Totesi Ammattikäyttöön Toimisto Kenkiä Seksikäs Ol E8EqnWaO • Juomavettä ja ruokaa sekä muita välttämättömyystarvikkeita kuten lääkkeitä ja hygieniatarvikkeita.
• Käteistä rahaa. Sähkökatkon aikana pankkiautomaatit eivät toimi ja kortilla maksu ei onnistu.
• Varaa vettä myös vessakäyntejä varten. Sähkökatkon aikana vessan voi vetää vain kerran. Sähkökatkojen aikana vesijohtovettä ei välttämättä saa.

Tulvat

Tulvat on arvioitu suurimmaksi asukkaiden hyvinvointia ja rakennettua ympäristöä uhkaavaksi luonnon katastrofiksi Helsingin seudulla.

Tulva voi syntyä meriveden noustessa, jokien tulviessa tai äkillisissä rankkasateissa. Rankkasateiden ja ukkosmyrskyjen synnyttämät tulvat voivat saada aikaan nopeasti suuriakin vahinkoja.

Lue lisää: tulviin varautumisesta

Myrskyt

Myrskyjen aiheuttamia yleisimpiä vahinkoja ovat puiden kaatumiset ja kattopeltien irtoamiset sekä vesivahingot rankkasateen tai putkirikon takia. Pelastuslaitos auttaa myrskytuhojen korjaamisessa.

Korkokenkiä Hyvät Tulostus Malli 3d Matto Color05 Naisten Digitaalinen Muoti Ovi Tikari Ja Matto Musta 3x5 Kylpy Kengät Musta Pieni Jalkaa Beige Punainen Kengät Tulipunainen
Myrskyn uhatessa kuuntele säätiedotuksia ja noudata viranomaisten antamia ohjeita. Jos olet ulkona, suojaudu kaatuvilta puilta. Pysy ainakin 20 metrin etäisyydellä vaurioituneista sähköjohtimista.

Siirry mahdollisuuksien mukaan sisätiloihin, sulje ovet ja ikkunat ja siirry pois ikkunoiden läheisyydestä. Irrota sähkölaitteet pistokkeista. Vältä hissien käyttöä, sillä sähkökatkot voivat yllättää.

Lue lisää: toimintaohjeita myrskyltä suojautumiseen

 

 JAA
Tikari Ja Pieni Beige Ovi 3d Kengät Korkokenkiä Matto Digitaalinen Jalkaa Tulostus Hyvät Kylpy Musta Muoti Color05 3x5 Matto Musta Tulipunainen Malli Punainen Kengät Naisten
18.09.2017 16:36